субота, 22 квітня 2017 р.

Відкриті уроки з математики

Відкриті уроки з математики
    З метою вивчення дотримання вимог Державного стандарту базової і повної середньої освіти щодо забезпечення викладання предмету математика відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Лубенської  райдержадміністрації та адміністрація Ісківської ЗШ І-ІІІ ступенів протягом місяця здійснювали контроль за станом викладання математики вчителями Левішко Н.І. та Демидчик А.М.
   19.04.2017 року в Ісківській ЗШ І-ІІІ ступенів були проведені відкриті уроки з алгебри: у 9 класі з теми: «Арифметична прогресія та її властивості» (вчитель - Левішко Наталія Іванівна) та у 7класі з теми: «Лінійні рівняння з двома змінними» (вчитель – Демидчик Алла Миколаївна).
   На уроках були присутні: методист відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лубенської  райдержадміністрації Яловець Віра Юріївна, директор школи Ауніна Оксана Василівна і заступник директора з навчально-виховної роботи Торовик Світлана Миколаївна.
   На уроках були показані різноманітні види роботи: усний рахунок, робота з карточками, елементи дослідницької роботи, використання інтерактивних методів роботи: мозковий штурм, робота в парах, самостійна робота, індивідуальна робота, новітні технології з використанням комп’ютерів.

   Учні на уроках були активні, відповідали на теоретичні запитання, розв’язували приклади та задачі. Тому і діти, і присутні на уроках гості отримали позитивні емоції від уроків, підготовлених вчителями на високому рівні.











Немає коментарів:

Дописати коментар