четвер, 7 лютого 2019 р.

«Сучасна школа – в сучасному суспільстві»

6 лютого 2019 року в Ісківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори з теми: «Сучасна школа – в сучасному суспільстві».
Відкрила та вела збори директор школи Оксана Василівна Ауніна, яка повідомила, що будуть підведені підсумки освітнього процесу за І семестр 2018/2019 н.р. та розглянуті важливі питання щодо навчання, виховання учнів та безпеки школярів. Оксана Василівна довела до відома присутніх щодо закінчення навчального року, ознайомила батьків з порядком складання державної підсумкової атестації у 4 та 9 класах та детально розповіла про складання ДПА у формі ЗНО для випускників школи.
Про успішність учнів за І семестр, участь дітей та педагогів в предметних олімпіадах повідомила Торовик Світлана Миколаївна, заступник директора з НВР.
З 1 вересня 2018/2019 н.р. початкова школа розпочала роботу за оновленим Державним стандартом, удосконаленим Базовим навчальним планом Нової української школи (НУШ). Позитивними змінами Державного стандарту початкової загальної освіти є забезпечення наступності змісту дошкільної та початкової загальної освіти. Про адаптацію першокласників до школи відповідно вимог НУШ розповіла вчитель початкових класів Довженко Світлана Віталіївна, яка працює з маленькими школяриками.
Виховна робота в закладі освіти – це щасливий процес, якщо учителі, учні та батьки працюють спільно на умовах партнерства. Підсумки проведених загальношкільних заходів та дозвілля учнів батькам презентувала педагог-організатор Страшко Юлія Миколаївна.
З метою створення безпечного освітнього середовища в закладі освіти запроваджуємо комплексний підхід у сфері запобігання та протидії проявам булінгу, тобто цькуванню. З даної тематики інформувала присутніх практичний психолог Марченко Олена Олексіївна.
В Україні щорічно зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет, та зростає кількість підлітків, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями. Найбільшого занепокоєння викликають злочини сексуального характеру щодо дітей в онлайн-просторі, так як вони є найбільш латентною категорією злочинів. 5 лютого 2019 року до Дня безпечного Інтернету та з метою захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації через мережу Інтернет проводилася всеукраїнська акція #STOP_SEXтинг. Відповідні заходи були проведені і у нашому закладі освіти. Інформація щодо даної теми змістовно і в повному об′ємі / з відеороликами/ була доведена до відома всіх батьків учителем інформатики Демидчик Аллою Миколаївною.
На батьківські збори завітала провідний спеціаліст відділу освіти Цвях Юлія Іванівна, яка надала детальне роз′яснення батькам щодо оздоровлення школярів влітку в таборах відпочинку та поблизу моря.
Декілька років поспіль діти нашого освітнього закладу оздоровлюються у таборах «Молода гвардія» та «Артек».
Збори були змістовними і пройшли на належному рівні.
Директор школи О.В.Ауніна














Немає коментарів:

Дописати коментар