середа, 6 лютого 2019 р.

"Інтимні селфі в Інтернеті - жарт чи ризик"

"Інтимні селфі в Інтернеті - жарт чи ризик". Саме на таку тему пройшов захід у 8-11 класах. Урок відбувся у вигляді бесіди з елементами дискусії та тренінгу. На захід були запрошені директор школи О.В. Ауніна та класні керівники 8-11 класів.
На початку всі переглянули відео "Online сексуальне насильство над дітьми (онлайн-грумінг)". Учні проаналізували побачене, давали відповіді на запитання та працювали у групах над завданнями.
Для сучасних дітей та підлітків мережа Інтернет- це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя, де вони навчаються, спілкуються, вибудовують відносини та відчувають себе частиною спільноти. Проте саме інтернет все частіше стає джерелом сучасної небезпеки для дітей, наслідки якої не обмежуються втратою грошей чи особистих паролів у соціальних мережах, а можуть коштувати дитині здоров’я та майбутнього. Тому ця тема виявилась дуже актуальною. 
Учасники заходу зрозуміли зміст понять "секстингу" та "онлайн-грумінгу" їх наслідки та де можна отримати допомогу в разі потрапляння в таку ситуацію.
P.S. Дякую за наданий матеріал до урока Анастасію Дьякову та видавництво "Ранок".
#ранок_урок#stop_sexтинг
https://www.facebook.com/groups/317947021949549/?ref=bookmarks

Немає коментарів:

Дописати коментар