пʼятниця, 7 вересня 2018 р.


07.09.2018 в Ісківській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори на тему «Школа – учні - батьки». Відповідно до порядку денного батьки та педагоги заслухали виступ директора школи О.В. Ауніної про організацію освітнього процесу в школі протягом І семестру 2018-2019 н.р. 

Педагог- організатор Страшко Ю.М. розповіла про виховну роботу в школі, режим школяра, організовану роботу козацької республіки "КІШ" та нового волонтерського загону "Відкрите серце"  .
Практичний психолог Марченко О.О. говорила з батьками на тему: «Булінг. Соціально-психологічні причини виникнення булінгу. Булінг у дитячому колективі. Передумови виникнення булінгу, причини проявів насильства». Олена Олексіївна роздала пам’ятки батькам про булінг в дитячому середовищі.
Лябах Н.О., завідувач бібліотекою ознайомила батьків з планом роботи шкільної бібліотеки на навчальний рік. Оголосила про початок акції «Подаруй бібліотеці книгу!»
Педагогічний та батьківський колектив прийняли спільне рішення про необхідність тісної співпраці за формулою «Школа, родина, дитина – успіх!»











Немає коментарів:

Дописати коментар